Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkas fileja ar kariju un banāniem

2005. gada 30. jūnijs
Foto: Inguna Olsson
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež gaļu 1,5 cm gabaliņos. Uz labi sakarsētas pannas ātri apcep no abām pusēm. Apkaisa ar sāli un pipariem un noliek siltumā. Notīra un sagriež banānus ripiņās. Notīra un sagriež papriku. Ņem augsto cepešpannu ( stikla utt.) nedaudz ietauko. Kārto gaļu banānus un papriku. Pārlej ar saldo krējumu. Pārkaisa ar kariju. Ja vēlas pikantāku var pārkaisīt ar čili , jo banāns dos mazliet saldumu.
2. Cep 250 * ne ilgāk par 10 minūtēm.Tad ņem arā un pārkaisa ar labi kūstošu sieru un liek atpakaļ , līdz siers sāk brūnēt.
3. Pasniedz ar rīsiem un salātiem .Ēdiens vislabāk jāēd silts , jo stāvot gaļa paliek sausa.
Uz augšu