Cūkas fileja ar kariju un banāniem

Sastāvdaļas

  • 500 - 600 gr cūkas fileja
  • 2 .banāni
  • 1 .zaļa paprika
  • 1 .sarkana paprika
  • 250 gr. saldais krējums
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • Tējk.karijs
  • Labi kūstoš siers
  • Taukvielas apcepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež gaļu 1,5 cm gabaliņos. Uz labi sakarsētas pannas ātri apcep no abām pusēm. Apkaisa ar sāli un pipariem un noliek siltumā. Notīra un sagriež banānus ripiņās. Notīra un sagriež papriku. Ņem augsto cepešpannu ( stikla utt.) nedaudz ietauko. Kārto gaļu banānus un papriku. Pārlej ar saldo krējumu. Pārkaisa ar kariju. Ja vēlas pikantāku var pārkaisīt ar čili , jo banāns dos mazliet saldumu.
  2. Cep 250 * ne ilgāk par 10 minūtēm.Tad ņem arā un pārkaisa ar labi kūstošu sieru un liek atpakaļ , līdz siers sāk brūnēt.
  3. Pasniedz ar rīsiem un salātiem .Ēdiens vislabāk jāēd silts , jo stāvot gaļa paliek sausa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi