Vīramātes jonssona kārums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 6 - 8 kartupeļi ( vidēji lieli un miltaini )
  • 2 - 3 sīpoli
  • 2 kārbiņas anšovu filejas
  • sāls , pipari ( baltie )
  • 100 gr rīvmaize
  • 400 - 450 gr saldais krējums
  • margarīns cepšanai un pannas iesmērēšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus sasmalcina un apcep zeltaini brūnus. Nomizo un sagriež glītās strēmelēs kartupeļus ,Atver anšovu kārbas ( nenoliet šķidrumu ).
  2. Ņemam dzīļu cepešpannu ( vislabāk keramikas vai stikla ) ietauko , sāk kārtot :
  3. Ieklāj pirmo kārtu ar kartupeļiem , pārkaisa ar sāli ,pipariem un rīvmaizi ( ne visu rīvmaizi ) . Virsū kārto apceptos sīpolus . Tālāk ber atlikušos kartupeļus , pārlej ar anšovu šķidrumu , pārlej ar saldo krējumu , pārkaisa nedzaudz ar sāli un pipariem . Virsu nokaisa ar rīvmaizi.
  4. Cep 200 * kāmēr virsma kļūst zeltaini brūna.Ja ir par daudz šķidruma , bet virsma jau apbrūnējusi variet apklāt ar foliju un droši turpināt cept. Vai nolikt siltumā lai šķidrums sasūcas kartupelīšos. Lai Jums izdodas un garšo !

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi