Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes un riekstu kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • Cukurs – 200 g
  • šokolāde - 1/2 tāfelītes
  • Kafija - 2 ēdamk
  • Kviešu milti – 135 g
  • Cepamais pulveris - 2 tējk
  • Margarīns - 135 g
  • Šokolādes krēmam
  • 1 tase cukura
  • 1 tase saldā krējuma
  • 1 /2 tase margarīna
  • 80 šokolādes ar riekstiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Saputo olas ar cukuru. Izkausē šokolādi ūdens peldē un uzmanīgi samaisa ar kafiju un izkausētu margarīnu. Samaisa miltus ar cepamo pulveri un iemaisa masā. Izklāj iesmērētā kūkas formā. Cep 180 grādos apmēram 45 minūtes. Cukuru, saldo krējumu un margarīnu uzvāra līdz pabiezai mērcei. Nedaudz atdzesē un iemaisa iekšā šokolādi. Krēmu smērē uz kūkas, kad tā ir atdzesēta.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas