Sākums > Receptes > Deserti

Raibais kēkss ar kakao

2005. gada 29. jūnijs
Foto: Gita Krampe
Pagatavošana
1 min
1. Saputo olas ar cukuru, pievieno izkausētu sviestu, garšvielas, cepamo pulveri. Visu labi samaisa, iemaisa pienu. Nodala daļu masas, apmēram 10 ēdamkarotes, tai pievieno kakao. labi samaisa.
2. Kēksu ir vislabāk cept veidnē ar noņemamām malām un caurumu vidū.
3. Vispirms veidnē iepilda masas gaišo daļu, liek brūno daļu un ar šauru lāpstiņu iecilā brūno masas daļu gaišajā daļā. Nedrīkst stipri sajaukt, vajag, lai veidojas krāsains kēks. Jācep 220 grādu temperatūrā, apmēram 45 minūtes. Pārbaude ar skaliņu.
4. Labu apetīti!
Uz augšu