Raibais kēkss ar kakao

Sastāvdaļas

  • 250 grami sviests
  • 400 grami augstākā labuma miltu
  • 4 gab olas
  • 300 grami cukurs
  • 150 grami piens
  • 5 paciņas cepamā pulvera
  • 50 grami kakao
  • Garšvielas - vaniļa, ruma esence, citrona esence

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olas ar cukuru, pievieno izkausētu sviestu, garšvielas, cepamo pulveri. Visu labi samaisa, iemaisa pienu. Nodala daļu masas, apmēram 10 ēdamkarotes, tai pievieno kakao. labi samaisa.
  2. Kēksu ir vislabāk cept veidnē ar noņemamām malām un caurumu vidū.
  3. Vispirms veidnē iepilda masas gaišo daļu, liek brūno daļu un ar šauru lāpstiņu iecilā brūno masas daļu gaišajā daļā. Nedrīkst stipri sajaukt, vajag, lai veidojas krāsains kēks. Jācep 220 grādu temperatūrā, apmēram 45 minūtes. Pārbaude ar skaliņu.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

nezinīte.. 2011. gada 9. janvāris 16:41
var sviesta vietā likt cepamo margarīnu?=]

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi