Ogu forma ar krējumu

Sastāvdaļas

  • Sviests - 40 g
  • Ogas - 200 g (mellenes, ķirši utt.)
  • 3 olas
  • Cukurs – 75 g
  • Vaniļas cukurs - 1 tējk
  • Pusapelsīna miziņa un sula
  • Kviešu milti – 50 g
  • Krējums – 140 g

Pagatavošana

60 min.
  1. Iesmērē kūkas formu un ieber vienmērīgi ogas. Saputo olas, cukuru, vaniļas cukuru, apelsīnu, miltus vienmērīgā masā. Uzmanīgi iemaisa izkausētu sviestu un krējumu. Pārlej masu ogām. Cep 190 grādos apmēram 40 minūtes. Atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi