Komentāri par: Siera kūka ar Selgas cepumiem

Renāte Rozentāle 2. augusts 16:47
Ideāla kūka, garšīgāku neesmu ēdusi, es cepu ilgak kkur 1,5h un liku papildus cepam pannā visu veidni un apkārt ūdeni ieleju lai nepiedeg, sanāca zeltaini brūna, paldies
Inga 2015. gada 30. decembris 11:52
Viss sanāca super. Izmantoju mascarpones sieru filadelfijas vietā.
jeisy 2014. gada 16. aprīlis 20:09
is was good cake!!!!
Donna Karana 2013. gada 21. aprīlis 20:49
Man ar kāruma sieru sanāca pasāļa, varbūt kaut kas ar cukuru, bet nākošreiz viennozīmīgi Philadelfijas sieru, jo tik smuki pacēlās cepšanas laikā!
Inga 2011. gada 2. oktobris 15:28
tiessam jacep 1 h?man peec pustundas jau virsa kukai tumsi bruna,veel 30 mint tad buus melna....
Ironija 2011. gada 7. jūnijs 00:41
Liene, var iztikt bez miziņām. Man personīgi negaršo tās miziņas nevienā ēdienā, un var netīšām pārforsēt, tad tikai sabojāsi. Es drīzāk iesaku to visu aizstāt ar viena citrona sulu. Izspied un pievieno masai.
Liene 2010. gada 29. decembris 12:14
Vai ir liela nozīme šīm sarīvētajām miziņām un varbūt var likt ko citu? Un varbūt derētu mandarīna miziņa?
Zaiga Juškevica 2010. gada 15. marts 17:33
Super!!! ļoti garda un viegli pagatvojama kūka! Paldies!
Kate 2010. gada 12. februāris 16:55
Ļoti, ļoti garšīga kūka, man ar diviem gabaliņiem pilnīgi pietika .
Ance 2010. gada 30. janvāris 19:46
Sanāca garda! Starp citu, Filadelfijas siera vietā izmantoju vietējo ražojumu - Kāruma svaigo sieru bez piedevām, tas izmaksāja tieši 2x lētāk!
gunita riekstina 2010. gada 3. janvāris 15:37
Var ari parasto sieru izmantot
Irina Sarkane 2009. gada 24. novembris 10:49
Lieliska recepte, loti garšīga un maiga kūka! Paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes