Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 1.5 kg nevārīti kartupeļi
  • 400 gr žāvēta cūkgaļa- speķis
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 1 glāze vārošs piens
  • ½ tējkarote rupji spiestu melno piparu
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Pārņemts mantojumā no vecmammas!Tad saucās -Rīveles, bet mūsu ģimenē, nezinu kā , tas nosaukts par Skreteli.
  2. Sarīvē kartupeļus, nospiež lieko sulu,liek bļodā, klāt pielej vārošo pienu, samaisa, piesit olas, pieliek sagriezto gaļu, piparus, miltus, sāli.
  3. Cep mērenā karstumā cepeškrāsnī 1 stundu, ēdam ar skābu krējumu!
  4. Šis ir ziemas ēdiens!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas