Auzu pārslu biezputra ar augļiem

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 300 ml šķidruma (piens:ūdens attiecībās 1:1)
  • 150 ml ātri vārāmās auzu pārslas
  • 2 ēd.k. cukurs
  • 2 šķipsniņas sāls
  • 1 banāns
  • 1 konservēts persiks

Pagatavošana

15 min.
  1. Sagriež banānu mazos gabaliņos/ persiku šķēlēs.
  2. Uzvāra šķidrumu kopā ar cukuru un sāli;
  3. ieber auzu pārslas, pavāra dažas minūtes un uzbriedina.
  4. Ieber traukā daļu banāna, pa virsu liek gatavo biezputru/ tad atkal banānus un atkal biezputru. Tā kārto kamēr pietiek banāns. Virspusē liek šķēlēs sagriezto persiku.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi