Variācija par spranču sīpolzupu

Sastāvdaļas

  • 3 vidēji sīpoli
  • 400 gr šampinjonu
  • 4 -5 kartupeļi
  • 2 cīsiņi
  • 2 paciņas kausētā siera
  • 2 buljona kubiņi ar sēņu aromātu

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļis sagriež un liek vārīties ~ 3 litros ūdens, kam pievieno buljona kubiņus, sīpolus nomizo, sagriež un liek pannā apcepties līdz zeltainumam, tad pievieno buljonam. Pannā apcep arī sagrieztus šampinjonus, kurus pēc tam arī pievieno buljonam. Tad buljonā jeb nu jau zupā iemaisa kausēto sieru un smalki sagrieztus cīsiņus, beigās pevieno garšvielas un zaļumus, kādus sirds vēlās... Kā jau te norādīja, uz minūtēm piecām ļauj zupai ievilkties pēc liesmas nogriešanas, tad smeķē nost.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi