Diētiskā omlete

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 200 gr minerālūdens ar gāzi
  • Sāls
  • Dilles
  • 1 naža gals soda
  • 1 ēdamk. olīvu eļļas

Pagatavošana

5 min.
  1. Olas sakuļ traukā. Pievieno naža galu sodas un sāli pēc garšas, samaisa. Viegli maisot pievieno glāzi minerālūdens.
  2. Cepšanai izmanto dziļu pannu ar vāku. Vispirms sakarsē pannu, uzlej eļļu,sakarsē un uzlej uz sakarsētās pannas sakulto olu masu. Noteikti jāuzliek vāks. Cep uz straujas uguns, kad olas sāk nedaudz recēt, vienmērīgi apmaisa un cep pilnīgi gatavu uz lēnas uguns.
  3. Pasniedz apkaisītu ar svaigi sagrieztām dillēm un diētisko majonēzi.

Komentāri

ieva 2013. gada 2. septembris 20:47
tadu vajadzētu ēst

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi