Sacepta vista ar sēnēm un kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja3gb, šampinjoni 200g, ķiploks 2 daiviņas, jaunie kartupeļi 1 kg, sāls, vegeta, sviests 100g, saldais krējums 400g, kartupeļu ciete

Pagatavošana

40 min.
  1. kartupeļus sagriež šķēlēs, vistas fileju sagriež salmiņos un apcep viegli sviestā, nebrūnina. Šampinjonus sagriež šķēlītēs un apcep sviestā viegli brūnus. Ķiplokus (2as daiviņas) sarīvē un apcep kārtīgi. Cepešpannā liek kartupeļus, kurus samaisa kopā ar 200g saldā krējuma un ķiplokiem sāli un vegetu ( pēc garšas)un piejauc klāt arī kartupelu cieti kas ir kopaa ar aukstu ūdeni jau izšķīdināta, tad pa virsu kārto šampinjonus un vistas fileju. Cepot pirmās 25 minūtes liek virsū folliju, pēc tam cepšanas beigās folliju noņem, lai sacepums būtu no virspuses brūns, bet ne apdedzis!

Komentāri

Dace Kronberga 2009. gada 9. jūnijs 12:37
Cik minuutes jaacep un cik graados?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi