Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sacepta vista ar sēnēm un kartupeļiem

2005. gada 27. jūnijs
Foto: Elīna Zeibote
Pagatavošana
40 min
1. kartupeļus sagriež šķēlēs, vistas fileju sagriež salmiņos un apcep viegli sviestā, nebrūnina. Šampinjonus sagriež šķēlītēs un apcep sviestā viegli brūnus. Ķiplokus (2as daiviņas) sarīvē un apcep kārtīgi. Cepešpannā liek kartupeļus, kurus samaisa kopā ar 200g saldā krējuma un ķiplokiem sāli un vegetu ( pēc garšas)un piejauc klāt arī kartupelu cieti kas ir kopaa ar aukstu ūdeni jau izšķīdināta, tad pa virsu kārto šampinjonus un vistas fileju. Cepot pirmās 25 minūtes liek virsū folliju, pēc tam cepšanas beigās folliju noņem, lai sacepums būtu no virspuses brūns, bet ne apdedzis!
Uz augšu