Maize 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg miltu, 700 ml ūdens, 2 paciņas rauga,15 g sāls

Pagatavošana

90 min.
  1. Izsijā miltus, pievieno raugu un sāli, apmaisa un pievieno ūdeni. Mīklu kārtīgi samīca. Ja mīkla sanāk pārāk cieta, tad var pievienot vēl nedaudz ūdens.
  2. Uz galda izsijā miltus, uzliek mīklu un vėlreiz uzmanīgi samīca.
  3. Dziļu bļodu iesmērē ar taukvielām, ieliek mīklu, apsedz ar dvieli un atstāj uz 1 stundu siltumā.
  4. Pēc stundas samīca mīklu otu reizi un tad atkal atstāj uz 1 stundu siltumā.
  5. Ņem lielu cepamo formu, izsijā taja nedaudz miltu un liek mīklu.
  6. Sakarsē cepeškrāsni līdz 250°C un cep maizi 10 minūtes, tad samazina temperatūru līdz 220°C un cep vēl 20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi