Nēģerdesa

Sastāvdaļas

  • 200 - 300 g cepumu (piem., #ins_quot#Selga#ins_quot#)
  • 100 - 150 g sviesta
  • Cukurs pēc garšas
  • 2 -3 ēdamk. kakao pulvera
  • Var pievienot marmelādi, riekstus, rozīnespēc vēlēšanās

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepumus sasmalcina sīkos gabaliņos. Sviestu izkausē. Samaisa kopā visas sastāvdaļas, tin folijā vai sviestpapīrā un liek ledusskapī, līdz sastingst.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi