Ābolu - biešu aukstā zupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g marinēu biešu ar ķimenēm
  • 500 g kefīra
  • 2 sulīgus ābolus
  • 1 maza buntīte maurlociņu
  • 1/2 citrona sulu
  • 1 tējk. cukura
  • Citronpipari
  • Sāls

Pagatavošana

140 min.
  1. Trauka ieliek 300 g marinētu biešu ar ķimenēm.
  2. Pielej 500 g kefīra.
  3. Klāt pievieno 2 sulīgus ābolus, kurus pirms tam nomizo, un sagriež garenos salmiņos.
  4. Sagriež mazu buntīti maurlociņu un piemaisa zupai.
  5. Piespiež klāt 1/2 citrona sulu, pieber 1 tējk. cukura, pēc garšas citronpiparus un sāli. Atdzesē ledusskāpī 2 stundas.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi