Zemeņu smbuks

Sastāvdaļas

  • Glāze zemeņu
  • 3 olas baltumus
  • Pus glaze cukura

Pagatavošana

15 min.
  1. Zemenes saspaida,pievieno cukuru un olas baltumus. Puto ar mikseri, līdz iegūst stingru masu. Tā, ka paceļot karoti masa netek.
  2. Ed ar pienu vai vienu pašu.

Komentāri

Didzis 2011. gada 23. jūnijs 16:08
olu baltumu tomer vajadzetu saputot atseviški un tajā iecilāt smalcinātās zemenes.
Var šim pašam desertam pievienot želantinu tad to var ilgāk uzglabāt nesadalijušos.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi