Riekstu kūkas

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 125 g cukura
  • 1 ola
  • 120 g maltu riekstu
  • 175 g miltu
  • 75 g aprikožu džema
  • 100 rūgtās šokolādes
  • Sāls

Pagatavošana

90 min.
  1. Mīklas pagatavošana: samaisīt 150g sviesta, 75g cukura, olu, 80 g maltu riekstu, miltus un sāli. Ielikt to uz 1 stundu ledusskapī. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 180 grādiem. No mīklas izgriezt 50 riņķīšus un novietot tos uz pannas. Cept 15 min. 50g sviesta sajaukt ar 50g cukura, 40g maltu riekstu un aprikožu džemu. Ar šo masu pārziest vienu cepuma daļiņu un pielīmēt klāt otru. Katru cepumu pārklāt ar šokolādi. Izrotāt ar riekstu daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi