Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Aprikožu - ābolu kečups

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 kg aprikožu
  • 1 kg ābolu
  • 5 kg sīpolu
  • 2 -3 daiviņas ķiploku
  • 700 g cukura
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 tējkarote maltu piparu
  • 7 l 5% etiķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Aprikozes un ābolus nomizo, izņem kauliņus un serdes un sīki sagriež. Tāpat sīki sagriež sīpolus. Ķiplokus izspiež spiedē. Visu samaisa kopā un vāra uz lēnas uguns, līdz sabiezē. Karstu masu liek burkās un aizvāko. Nesterilizē!!!
Receptes.lv Iesaka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas