Aprikožu - ābolu kečups

Sastāvdaļas

  • 5 kg aprikožu
  • 1 kg ābolu
  • 5 kg sīpolu
  • 2 -3 daiviņas ķiploku
  • 700 g cukura
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 tējkarote maltu piparu
  • 7 l 5% etiķa

Pagatavošana

1 min.
  1. Aprikozes un ābolus nomizo, izņem kauliņus un serdes un sīki sagriež. Tāpat sīki sagriež sīpolus. Ķiplokus izspiež spiedē. Visu samaisa kopā un vāra uz lēnas uguns, līdz sabiezē. Karstu masu liek burkās un aizvāko. Nesterilizē!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi