Borsis

Sastāvdaļas

  • Vajadzīgs bisqīts
  • Suņa ausis no marmelādes
  • Vārīts krēms
  • Žurku deguni no porcelāna
  • Ceriņu lapas rotāšanai
  • Siltu govs pienu
  • Mazliet iepelējušu zemeņu zapti

Pagatavošana

40 min.
  1. Bizqītu sagriež 4 vienāda biezuma plāksnītēs.
  2. tad suņa ausis uzliek uz plāksnītēm.
  3. Uzziež vārītu krēmu pieldījumam.
  4. un iebāž masu iekšā žurku degunos.
  5. Tad mazliet jāuzgaida kamēr salīp,pēc tam pa viersu uzsmērē zemeņu zapti(neaizmirstiet mazliet iepelējušu)
  6. tad uzllejam siltu govs pienu, tālāk seko aprotāšana

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi