Īpašā bazilika tēja

Sastāvdaļas

  • Mitrumā fermentējies baziliks
  • Cukurs
  • Citrona šķēlite

Pagatavošana

5 min.
  1. Recepte radās nejauši. Bija cukura tūtā ievākts pašaudzēts zilais baziliks un kārtojot virtuvi, atklājās, ka tas mitrumā ir nedaudz tā kā iepelējis. Taisījos jau mest ārā, kad atcerējos, ka melnā tēja arī ir mitrumā ""raudzēta"". Garša intensivāka, spēcīgāka. Gatavo tēju kā parasti, ja nu nav patīkama, tad var izliet. Būtiski, lai nebūtu ietīts papīrā ar tipogrāfijas krāsu. Tas pats ar citronzāles( nejaukt ar mētru) tēju.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi