Sākums > Receptes > Zupas

Lauku zupa pilsētā

2005. gada 17. jūnijs
Foto: Shutterstock.com
Labi garšo ar krējumu un kārtīgu rupjmaizes riku. Kaimiņiene pēc ēšanas teica: "Tā kā pie mammas laukos!"
Pagatavošana
40 min
1. Katliņā uzliek vārīties ūdeni.
2. Tikmēr pannā nedaudz apcep salmiņos sagrieztu gaļu. Iemet vārošā ūdenī. Tad pat arī iemet nelielos kubiciņos sagrieztus nomizotus kartupeļus.
3. Pannā apcep kopā smalki sagrieztu sīpolu un uz rupjās rīves sarīvētus burkānus. Tos arī iemet zupā. Piemet vienu buljona kubiņu, ½ tk. garšvielu. Tad to visu vāra uz lēnas uguns, kamēr kartupeļi gatavi.
4. Pēc tam piemet pupiņas, pēc garšas pieliek atlikušo buljona kubiņu. Visu nedaudz vēl pavāra. Un tad jau ir gatavs.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu