Lauku zupa pilsētā

Sastāvdaļas

  • 200 g žavētas cūkgaļas (pēc iespējas liesāku)
  • 4 vidēji kartupeļi
  • 2 vidēji burkāni
  • 1 neliels sīpols
  • 1 400g bundža ar pupiņām tomātu mērcē
  • 2 buljona kubiņi
  • Garšvielas gulašam

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā uzliek vārīties ūdeni. Tikmēr pannā nedaudz apcep salmiņos sagrieztu gaļu. Iemet vārošā ūdenī. Tad pat arī iemet nelielos kubiciņos sagrieztus nomizotus kartupeļus. Pannā apcep kopā smalki sagrieztu sīpolu un uz rupjās rīves sarīvētus burkānus. Tos arī iemet zupā. Piemet vienu buljona kubiņu, ½ tk. garšvielu. Tad to visu vāra uz lēnas uguns, kamēr kartupeļi gatavi. Pēc tam piemet pupiņas, pēc garšas pieliek atlikušo buljona kubiņu. Visu nedaudz vēl pavāra. Un tad jau ir gatavs.
  2. Labi garšo ar krējumu un kārtīgu rupjmaizes riku. :-) Kaimiņiene pēc ēšanas teica: "Tā kā pie mammas laukos!"

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi