Ātrs deserts ar karamelizētiem āboliem

Sastāvdaļas

  • ..3 skābi āboli
  • ..3 ēk cukurs
  • 1 ēk sviests
  • Saldējums vai jogurts vai putukrejums

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, izgriež serdi, sagriež kubiciņos vai daiviņās.
  2. Uz pannas ber cukuru, pieliek sviestu, ber ābolus un liek cepties uz straujas uguns. Cep līdz cukurs izkusis un āboli ieguviši patīkamu krāsu un garšu.
  3. Kad gatavs, drīkst apdzēst ar nedaudz piemēro alkoholu.
  4. Servē karstus ar saldējumu, jogurtu, putukrējumu, pankūkām, vafelēm...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi