Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izmantoju šo recepti ( smilšu mīklu nopirku gatavu). Ļoti garšīgi, un galvenais, viegli pagatavojama! Paldies autorei:-))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Luiza
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Krējums jāiemaisa lēnam pildījumā, pēc tam kad ir sakultas olas, var arī darīt tā ka pirmo ar visam sastāvdaļām samaisa krējumu olas sakuļ atsevišķi un tad sakultās olas iecilā klāt pildījumam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Ega
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bet kur jāliek krējums?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes