Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Citronkūka no smilšu mīklas

2005. gada 1. jūlijs
Foto: Luiza Kleinhofa
Pagatavošana
1 min
1. Smilšu mīklu sataisa un uz divām stundām ieliek ledusskapī. Visas olas iesit bļodā un pieber cukuru, kuļ kamēr paŗādās gaiša krāsa, pievieno sarīvētas laimas vai citronu miziņas un pielej izspiesto sulu. Smilšu mīklu izrullē un liek veidnē, kura pirms tam ir ieziesta ar eļļu, mīklu ievieto tā, lai izveidotos trauka forma, liek uz mīklas cepamo papīru un ber virsu: zirņus, pupas, (tas vajadzīgs, lai mīkla cepoties neceltos augšā). Cep no 15- 25 min., ņem mīklu ārā un lej pildījumu, cep kāmēr ar kociņu pārbaudot, pie tā nelīp nekas!
Uz augšu