Saulriets

Sastāvdaļas

  • 2 kārbas konservētas kukurūzas
  • 250 g saldā krējuma
  • Buljons
  • Apcepta vistas filejasāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzvāra buljonu (tā daudzumu ņem pēc vēlēšanas - jo mazāk buljona, jo biezāka konsistence) pievieno blenderī sasmalcinātu kukurūzu, sāli, piparus, beigās - saldo krējumu. Uzvāra. Pasniedzot uzber apceptu vistas fileju un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi