Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vidzemes kāpostu sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Skābēti kāposti
  • Žāvēts speķis
  • Sīpols
  • Miežu putraimi
  • Kartupelis
  • Sāls
  • Garšvielas buljons vai ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kubveida gabvaliņos sagrieztu cauraugušu, žāvētu speķi sacep caurspīdīgu,
  2. pieliek sasmalcinātu sīpolu.
  3. pieliek skābus (nospiestus) kāpostus,
  4. pielej buljonu,
  5. pieliek nomazgātus putraimus un visu sautē, kamēr kāposti un putraimi kļūst mīksti,
  6. sautēšanas beigās pieliek lauru lapas un citas garšvielas,
  7. pasniedz ar novārītiem kartupeļiem
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas