Vidzemes kāpostu sautējums

Sastāvdaļas

  • Skābēti kāposti
  • Žāvēts speķis
  • Sīpoli
  • Miežu putraimi
  • Kartupeļi
  • Sāls
  • Garšvielas buljons vai ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Kubveida gabvaliņos sagrieztu cauraugušu, žāvētu speķi sacep caurspīdīgu,
  2. pieliek sasmalcinātu sīpolu.
  3. pieliek skābus (nospiestus) kāpostus,
  4. pielej buljonu,
  5. pieliek nomazgātus putraimus un visu sautē, kamēr kāposti un putraimi kļūst mīksti,
  6. sautēšanas beigās pieliek lauru lapas un citas garšvielas,
  7. pasniedz ar novārītiem kartupeļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi