Vista ar kāpostiem

2005. gada 14. jūnijs
Foto: evita lukstiņa
Pagatavošana
180 min
1. Sagriež kāpostu un pievieno tam sāli ar pipariem, to visu kārtīgi samīca.
2. Tad satrādā arī vistu ar sāli un pipariem.
3. Kad tas izdarīts, pīļu pannā ieliek nedaudz sviesta, tad kāpostu kārtu, tad vistas gaļiņu un tad atkal kāpostus. Tam visam pa virsu pārlej ūdeni.
4. Kad viss sagatavots, pīļu pannu liek uz plīts un ļauj uz mazas lielsmiņas lēnām sautēties 3,5 stundas, pēc tam visu masu pārlej ar krājumu un vēl un 0,5 stundiņu liek sautēties.
5. Pasniedz kopā ar kartupeļiem, garšo vienkātši fantastiski :)
6. Ļoti lēts un garšīgs ēdiens :)
Uz augšu