Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rabarberu vai ābolu kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 3 ēdamkarotes cukurs
  • 3 ēdamkarotes milti
  • 1 ēdamkarote kartupeļu milti
  • Cepamais pulveris
  • 200 g skābais krējums
  • 100 g cukurs
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Saputojam olu baltumus,tad olu dzeltenumus ar cukuru.Olu dzeltenumiem pieberam miltus ,kartupeļu miltus un cepamo pulveri.Samaisam un iecilājam olu baltumus.
  2. Pannu iesmērējam ar margarīnu vai sviestu(tā pabiezāk).Tad sagriežam rabarberus vai ābolus un beram pannā,tā lai nosegtu visu pannu.Pārlejam ar sagatavoto masu.Cepam,kad kūka gatava,izņemam no pannas tā ,lai rabarberi būtu virspusītē.Karsto kūku pārlejam ar skābo krējumu,kas saputots ar cukuru un kanēli.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rasols ar tunci

Rasols ar tunci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas