Rabarberu vai ābolu kūka

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 3 ēdamkarotes cukurs
  • 3 ēdamkarotes milti
  • 1 ēdamkarote kartupeļu milti
  • Cepamais pulveris
  • 200 g skābais krējums
  • 100 g cukurs
  • Kanēlis

Pagatavošana

25 min.
  1. Saputojam olu baltumus,tad olu dzeltenumus ar cukuru.Olu dzeltenumiem pieberam miltus ,kartupeļu miltus un cepamo pulveri.Samaisam un iecilājam olu baltumus.
  2. Pannu iesmērējam ar margarīnu vai sviestu(tā pabiezāk).Tad sagriežam rabarberus vai ābolus un beram pannā,tā lai nosegtu visu pannu.Pārlejam ar sagatavoto masu.Cepam,kad kūka gatava,izņemam no pannas tā ,lai rabarberi būtu virspusītē.Karsto kūku pārlejam ar skābo krējumu,kas saputots ar cukuru un kanēli.

Komentāri

sarmīte 2012. gada 26. jūnijs 13:33
Visparastākā biskvīta mīkla.....
mUSA 2012. gada 23. jūnijs 13:16
jOCIGA MIKLA
Eeessst 2012. gada 27. maijs 12:01
Cik grādos? Cik ilgi jācep?Cik daudz cepemā pūlvera?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi