Biezpiena torte ar augļiem

Sastāvdaļas

  • 250 g auzu pārslu cemumu ( var lietot arī citus)
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 75 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes želatīna
  • 500 g trekna biezpiena
  • 250 g salda krējuma
  • 150 g augļu jogurta
  • 7 ēdamgarotes aprikožu džema
  • 2 ēdamkarotes ruma
  • 2 tējk. vanilīncukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Cemumus sasmalcina, sajac ar mīkstu sviestu, 1 ēdamk. medus un stingri iespiež ietaukotā veidnē. Uz 1 stundu ieliek ledusskapī.
  2. Biezpienu izberž caur sietu, pievieno jogurtu, džemu, 1 ēdamk. medus, vanilīncukuru, rumu. Saputo saldo krējumu, tam pievieno uzbriedinātu un izšķīdinātu želatīnu, iemaisa biezpiena masā. uzklāj biskvītam un 5 stundas patur ledusskapī.
  3. Izņemtu no veidnes, rotā ar augļiem un ogām ( apelsīni, persiki, vīnogas, kivi u.c.). Tāpat var gatavot mazas kūciņas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi