Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena torte ar augļiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g auzu pārslu cemumu ( var lietot arī citus)
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 75 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes želatīna
  • 500 g trekna biezpiena
  • 250 g salda krējuma
  • 150 g augļu jogurta
  • 7 ēdamgarotes aprikožu džema
  • 2 ēdamkarotes ruma
  • 2 tējk. vanilīncukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cemumus sasmalcina, sajac ar mīkstu sviestu, 1 ēdamk. medus un stingri iespiež ietaukotā veidnē. Uz 1 stundu ieliek ledusskapī.
  2. Biezpienu izberž caur sietu, pievieno jogurtu, džemu, 1 ēdamk. medus, vanilīncukuru, rumu. Saputo saldo krējumu, tam pievieno uzbriedinātu un izšķīdinātu želatīnu, iemaisa biezpiena masā. uzklāj biskvītam un 5 stundas patur ledusskapī.
  3. Izņemtu no veidnes, rotā ar augļiem un ogām ( apelsīni, persiki, vīnogas, kivi u.c.). Tāpat var gatavot mazas kūciņas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas