Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena torte ar augļiem

2005. gada 14. jūnijs
Foto: Juta G.
Pagatavošana
1 min
1. Cemumus sasmalcina, sajac ar mīkstu sviestu, 1 ēdamk. medus un stingri iespiež ietaukotā veidnē. Uz 1 stundu ieliek ledusskapī.
2. Biezpienu izberž caur sietu, pievieno jogurtu, džemu, 1 ēdamk. medus, vanilīncukuru, rumu. Saputo saldo krējumu, tam pievieno uzbriedinātu un izšķīdinātu želatīnu, iemaisa biezpiena masā. uzklāj biskvītam un 5 stundas patur ledusskapī.
3. Izņemtu no veidnes, rotā ar augļiem un ogām ( apelsīni, persiki, vīnogas, kivi u.c.). Tāpat var gatavot mazas kūciņas.
Uz augšu