Aveņu biskvīts ar putukrējumu

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 150 g pūdercukura
  • 100 g kviešu miltu
  • 50 g cietes
  • ½ tējk. maltas citrona miziņas
  • ½ l saldā krējuma
  • Avenes

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzmanīgi samaisa un puto pūdercukuru, olu dzeltenumus un citrona miziņu, līdz masas apjoms divkāršojies. Saputo olu baltumus, samaisa ar miltiem un cieti, pieliekot nedaudz sāls, pēc tam uzmanīgi pievieno sakultos olu dzeltenumus. Biskvīta masu izveltnē divās plāksnēs un cep nelielā karstumā, lai biskvīts izceptos gaišs un mīksts. Pēc tam plāksnes sagriež četrstūrīšos. Putukrējumu samaisa ar avenēm, ziež uz biskvīta gabaliņiem, virsū liekot biskvītu. Katru kūciņu apziež ar marmelādi vai pārkaisa ar rīvētu šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi