Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Aveņu biskvīts ar putukrējumu

2005. gada 8. jūnijs
Foto: laurita
Pagatavošana
1 min
1. Uzmanīgi samaisa un puto pūdercukuru, olu dzeltenumus un citrona miziņu, līdz masas apjoms divkāršojies. Saputo olu baltumus, samaisa ar miltiem un cieti, pieliekot nedaudz sāls, pēc tam uzmanīgi pievieno sakultos olu dzeltenumus. Biskvīta masu izveltnē divās plāksnēs un cep nelielā karstumā, lai biskvīts izceptos gaišs un mīksts. Pēc tam plāksnes sagriež četrstūrīšos. Putukrējumu samaisa ar avenēm, ziež uz biskvīta gabaliņiem, virsū liekot biskvītu. Katru kūciņu apziež ar marmelādi vai pārkaisa ar rīvētu šokolādi.
Uz augšu