Saldā omlete ar rozīnēm

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 ēd.k. cukura
  • 1 glāze miltu
  • 1 /8 litra piena
  • 1 ēd.k. sviesta
  • 1 ēd.k. rozīņu
  • ½ tējk. kanēļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Rūpīgi samaisa pienu, olas, cukuru un miltus. Uz pannas izkausē sviestu un uzmanīgi pielej sagatavoto masu. Kad omlete no apakšas apcepusies, pieliek rozīnes un kanēli, pēc tam apgriež omleti, ar divām dakšiņām sadala to gabaliņos un cep, līdz tā kļūst kraukšķīga. Pārkaisa ar pūdercukuru un nekavējoties pasniedz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi