Ar biezpienu pildīti bumbieri

Sastāvdaļas

  • 6 -8 gatavi bumbieri
  • 2 ēd.k. citronu sulas
  • 125 g trekna biezpiena
  • 1 galviņa salātu
  • Mērcei
  • 2 -3 ēd.k. augu eļļas
  • ½ tējk. sinepju
  • 1 ēd.k. etiķa
  • 1 tējk. kečupa
  • 1 sakapāta ola
  • Nedaudz sāls un piparu
  • 1 tējk. sasmalcinātu pētersīļu zaļumu

Pagatavošana

1 min.
  1. Bumbierus pārgriež uz pusēm, izņem sēklotni, apslaka ar citrona sulu. Pusītes piepilda ar biezpienu. Trauku izklāj ar salātu lapām un izvieto uz tām bumbieru pusītes. No pārējiem komponentiem pagatavo mērci un pārlej bumbierus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi