Pikantā menca

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg mencas filejas
  • 0.5 kg burkānu
  • 0.3 kg puravu
  • 200 ml saldais krējums
  • Zivju garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz sakarsētas pannas apcep salmiņos sagrieztus burkānus un puravus, pievieno saldo krējumu, zivju garšvielas pēc garšas. Visu sautē pannā apm.5 min. Pēc tam pievieno svaigu mencas fileju, uzliek vāku un vāra 5-8 min, līdz menca gatava.Pasniedz ar rīsiem vai dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi