Zemeņu-jogurta torte

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pārslu cepumu
  • 70 g sviesta
  • 400 g jogurta bez piedevām
  • 1 citrona sula
  • 150 g cukura
  • 1 t.k. vaniļas cukura
  • 500 g zemeņu
  • 200 ml saldā krējuma
  • 20 g želatīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Auzu pārslu cepumus sadrupina un samaisa ar mīkstu sviestu. Jogurtu, citrona sulu un cukuru sajauc. Saldo krējumu un vaniļas cukuru saputo. Jogurta masā iemaisa ižšķīdinātu želatīnu. Saldā krējuma masu, jogurta masu un ogas samaisa kopā. Pagatavoto masu pilda formā un pa virsu liek cepumu-sviesta maisījumu. Novieto uz 5 st. aukstumā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi