Mazā zupa

Sastāvdaļas

  • 4 ēdājiem
  • 300 gr cauraugusi "cūciņa"
  • 6 vidēji kartupeļi
  • ½ l ūdens
  • 1 l piens
  • 1 lauru lapa
  • 10 melnie pipari
  • 1 vidējs sīpols
  • 1 buntīte zaļumi ( dilles, lociņi)
  • 1 šķipsna sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. "Cūciņu" sagriež nelielos gabaliņos, katliņā apbrūnina,
  2. pieber sagrieztu sīpolu, nedaudz pacepina,
  3. pielej ūdeni,
  4. pieliek lauru lapu un piparus,
  5. vāra, kamēr gaļa pamīksta,
  6. pieliek kartupeļus, vāra līdz kartupeļi mīksti,
  7. pielej pienu , uzvāra,
  8. beigās pieber sauju zaļumu un npliek mazo zupu uz plītsmalas "atpūsties"!
  9. Pēc brītiņa ēd kopā ar rupjmaizi uz kuras ir bieza biezpiena ( atdarīta ar krējumu) kārta!
  10. Mums garšo, ceru, ka jums arī garšos!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi