Maltas gaļas un olas sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas gaļas
  • 100 g kausēta sviesta
  • 500 g burkānu
  • 2 sīpoli
  • 1 ķiploks
  • 10 olas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Maltai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, sarīvētus burkānus, sāli, piparus, ķiploku.
  2. Visu kopā sajauc.
  3. Uz pannas sakarsētā sviestā apcep.
  4. Liek "pīlē" .
  5. Pārlej sakultas olas, kurām pielikta sāls un pipari.
  6. Uzliek vāku un uz lēnas uguns cep cepeškrāsnī, kamēr olas sarecē.
  7. Var pasniegt gan pie vārītiem kartupeļiem, gan sautētiem dārzeņiem.
  8. Ja ģimene nav liela, visas sastāvdaļas attiecīgi samazina.
  9. Pamēģiniet! Veiksmi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi