Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltas gaļas un olas sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas gaļas
  • 100 g kausēta sviesta
  • 500 g burkānu
  • 2 sīpoli
  • 1 ķiploks
  • 10 olas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Maltai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, sarīvētus burkānus, sāli, piparus, ķiploku.
  2. Visu kopā sajauc.
  3. Uz pannas sakarsētā sviestā apcep.
  4. Liek "pīlē" .
  5. Pārlej sakultas olas, kurām pielikta sāls un pipari.
  6. Uzliek vāku un uz lēnas uguns cep cepeškrāsnī, kamēr olas sarecē.
  7. Var pasniegt gan pie vārītiem kartupeļiem, gan sautētiem dārzeņiem.
  8. Ja ģimene nav liela, visas sastāvdaļas attiecīgi samazina.
  9. Pamēģiniet! Veiksmi!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas