Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 olas
  • 10 ē.k'cukura
  • 10 ē.k.miltu
  • 3 ē.k/karsta ūdens
  • Vanniļas cukuru
  • 1 kg svaigas vai saldētas zemenes
  • 200 cukurs
  • 3 paciņas tortengust rott750.o-1l saldo krējumu,labāk augu
  • Rotāšanai persiku kompots,šokolādes skaidiņas,zefīrs šokolādē
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Iepriekšējā vakarā izcep 3 biskvīta ripas.
  2. Aprēķins ir attiecībā 1ola;1karote cukura;1karote miltu.
  3. Olu baltumus puto atsevišķi,tad olu dzeltenumus kopā ar cukuru,vanniļu un 1 karoti karsto ūdeni līdz massa ir labi saputota.Pievieno attiecīgo proporciju miltus,sajauc un iecilā baltumus,klāj uz pannas un cep zeltaini brūnu.
  4. Zemenes sajauc ar cukuru,izveidoušos sīrupu atlej krūzīte biskvīta mitrināšanai.sajauc "torten gustt" ar ūdeni un pievieno zemenēm uz lēnas uguns uzsilda lidz izveidojas biezam ķīselim līdzīga massa.atdzesē.Saputo putkrējumu un var uzsākt montāžas darbu.Ripas samitrina ar sīrupu ,strīpveidīgi pa riņķi uzliek kremu un zemenes,tā veido līdz torte gatava,dekorācijas darbi pēc fantāzijas iespējām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas