Zemeņu torte

Sastāvdaļas

  • 10 olas
  • 10 ē.k'cukura
  • 10 ē.k.miltu
  • 3 ē.k/karsta ūdens
  • Vanniļas cukuru
  • 1 kg svaigas vai saldētas zemenes
  • 200 cukura
  • 3 paciņas tortengust rott750.o-1l saldo krējumu,labāk augu
  • Rotāšanai persiku kompots,šokolādes skaidiņas,zefīrs šokolādē

Pagatavošana

1 min.
  1. Iepriekšējā vakarā izcep 3 biskvīta ripas.
  2. Aprēķins ir attiecībā 1ola;1karote cukura;1karote miltu.
  3. Olu baltumus puto atsevišķi,tad olu dzeltenumus kopā ar cukuru,vanniļu un 1 karoti karsto ūdeni līdz massa ir labi saputota.Pievieno attiecīgo proporciju miltus,sajauc un iecilā baltumus,klāj uz pannas un cep zeltaini brūnu.
  4. Zemenes sajauc ar cukuru,izveidoušos sīrupu atlej krūzīte biskvīta mitrināšanai.sajauc "torten gustt" ar ūdeni un pievieno zemenēm uz lēnas uguns uzsilda lidz izveidojas biezam ķīselim līdzīga massa.atdzesē.Saputo putkrējumu un var uzsākt montāžas darbu.Ripas samitrina ar sīrupu ,strīpveidīgi pa riņķi uzliek kremu un zemenes,tā veido līdz torte gatava,dekorācijas darbi pēc fantāzijas iespējām.

Komentāri

Buci 2012. gada 11. jūnijs 15:43
Buus jaaizmeeggina!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi