Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas "ton-ton" zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa 400g
  • Burkāni 5 vidēja lieluma
  • Pus paciņa spagetti makaronu vai olu mkaronu
  • Austersēnes 400g
  • 1 vidēja lieluma paprika
  • 1 mazs čili pipars
  • Zaļās pākšu pupiņas saldētas vai svaigas 400g
  • Mazs gabaliņš ingvera saknes
  • Trīs daiviņas ķiploka
  • Bundža konservētas kukurūzas
  • Sojas mērce
  • Svaigi pētersīļi
  • Ķīniešu garšvielas
  • Oregano
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Latviskais nemākuļa variants, improvizācija par tēmu "Won-ton" ķīniešu zupa.
  2. Sagriež gaļu kubiciņos un kārtīgi sutina ūz pannas līdz gandrīz pilnīgai gatavībai. Rupjākās strēmelēs sagrieztus burkānus vāra nelielā ūdens daudzumā līdz daļējam mīkstumam, klāt pievienojot zaļās pupiņas un pēc laika - makaronus. Kad visas satāvdaļas gandrīz gatavas, vienlaicīgi zupai pievieno gan sutināto gaļu kopā ar izveidojušos buljonu, gan strēmelēs sagrieztu papriku, rīvētu ingveru un sasmalcinātu ķiploku, smalki sagrieztu čili piparu un nelielos gabaliņos sagrieztas austersēnes. Pievieno bundzu konservētas kukurūzas. Vārīšanās beigudaļā, kad visas sastāvdaļas ir izvārījušās, pievieno sojas mērci līdz zupa sasniedz viegli brūnganu nokrāsu, piparus, sāli, oregano pēc garšas, sasmalcina svaigus pētersīļus. Paass, taču gana smeķīgs paēdiens ar šķietamu austrumu nokrāsu....
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču - gaļas kotletes

Kabaču - gaļas kotletes

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas