Rulete ar āboliem 2

Sastāvdaļas

  • 5 -7 āboli
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze miltu
  • 100 g biezpiena
  • 100 g augu eļļas
  • 1 ola

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, izņem serdes, katru ābolu sagriež 8 daļās, bet katru daļu - šķērsām vēl plānās šķēlēs. Augu eļļu saberž viendabīgā masā ar biezpienu, pieliek sāli, miltus. Mīklu sadala 2 daļās un liek uz 3 stundām ledusskapī. Pēc tam izveltnē divus plāceņus, katru pārliek ar āboliem, bagātīgi uzber cukuru. Satin veltnī, apziež ar olu un cep vidēji karstā cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi