Mīklā cepti āboli

Mīklā cepti āboli
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 6 āboli
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1/2 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. krējuma
  • 5 ēd. k. miltu
  • 3 olas
  • 2 ēd. k. eļļas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolus nomizo un izņem serdes, sagriež 5-6 mm biezās šķēlēs, pārkaisa ar cukuru (½ ēd.k.).
  2. Olas saberž ar cukuru (½ ēd.k.), pieliek krējumu, pielej pienu, pieber miltus. Rūpīgi izmaisa un uzkuļ, līdz mīkla kļūst poraina.
  3. Ābolu šķēles apmērcē mīklā un cep uz pannas no abām pusēm.

    Labu apetīti!
    Ābolu šķēles apmērcē mīklā un cep uz pannas no abām pusēm....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi