Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Mīklā cepti āboli

Mīklā cepti āboli

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 āboli
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1/2 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. krējuma
  • 5 ēd. k. miltu
  • 3 olas
  • 2 ēd. k. eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolus nomizo un izņem serdes, sagriež 5-6 mm biezās šķēlēs, pārkaisa ar cukuru (½ ēd.k.).
  2. Olas saberž ar cukuru (½ ēd.k.), pieliek krējumu, pielej pienu, pieber miltus. Rūpīgi izmaisa un uzkuļ, līdz mīkla kļūst poraina.
  3. Ābolu šķēles apmērcē mīklā un cep uz pannas no abām pusēm.

    Labu apetīti!
    Ābolu šķēles apmērcē mīklā un cep uz pannas no abām pusēm....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA