Rostbifs ar āboliem un selerijām

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu filejas
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 2 seleriju saknes
  • 4 ēd.k. augu eļļas
  • Citronu sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu nomazgā, nosusina un no visām pusēm ieberzē ar sāli un pipariem, liek cepešpannā ar treknumu uz augšu. Cep stipri sakarsētā cepeškrāsnī 10 min. Pēc tam gaļai pieliek kubiņos sagrieztus burkānus, sīpolu ripiņas un cep vēl 25 min. Pasniedz ar āboliem un selerijām, kas sarīvētas uz sakņu rīves, pievienojot citronu sulu un augu eļļu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi