Ķirši amareto mērcē

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētu ķiršu
  • Marcipāna konfekte
  • MĒRCEI
  • 250 ml piena
  • Iesaiņojums vaniļas mērces
  • 3 ēdamkarotes Amareto liķiera vai daži piieni esences
  • ROTĀŠANAI
  • 100 ml saldā krējuma
  • Paciņa vanelīncukura
  • Rozā sirsniņu cukura dekoriņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķiršus atlaidina. Marcipāna konfekti sasmalcina. Ķiršus sajauc ar marcipānu un saliek saldēdiena trauciņos. Mērcei sajauc pienu ar vaniļas pulveri un saputo ar putojamo slotiņu, tad pielej Amareto liķieri vai piepilina esenci. Mērci pārlej pār ķiršiem. Saldo krējumu saputo ar vanilīncukuru, liek pa virsu ķiršiem. Putukrējuma cepurīti pārkaisa ar rozā sirsniņu dekoriņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi