Ungāru borščs

Sastāvdaļas

  • Svaigs kāposts
  • Paprika (sarkanā, dzeltenā)
  • Burkāni
  • Kartupeļi
  • Zaļumi
  • Tomātu pasta vai kečups
  • 2 vistas buljona kubiki

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež svaigu kāpostu un liek vārīties, sagrieztus burkānus, papriku nedaudz apcep, pievienojot tomātu pastu. Kad kāposti mīksti, pievieno kartupeļus, apceptos burkānus, papriku, buljona kubikus, zaļumus. Ēdot var pievienot krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi