Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ungāru borščs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Svaigs kāposts
  • Paprika (sarkanā, dzeltenā)
  • Burkāns
  • Kartupelis
  • Zaļumi
  • Tomātu pasta vai kečups
  • 2 vistas buljona kubiki
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež svaigu kāpostu un liek vārīties, sagrieztus burkānus, papriku nedaudz apcep, pievienojot tomātu pastu. Kad kāposti mīksti, pievieno kartupeļus, apceptos burkānus, papriku, buljona kubikus, zaļumus. Ēdot var pievienot krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas