Spānu omlete

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 paliels sīpols
  • 1 paprika
  • 2 vidēji lieli kartupeļi
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Smalki sagriež sīpoluun papriku (vispirms to pārgriež uz pusēm un iztīra) sagriež kubiciņos jau novārītus kartupēļus (vāra arvisu mizu lai griežot tie nesadruptu) cep sīpous un papriku, līdz tie ir viegli mīksti. Tad pievieno kartupeļus un cep vēl 2 minūtes.Saputotāmolām pievieno apcepot dārzeņus. Pievieno garšvielas. To visu liek uz pannas uncep apmēram 10 minūtes. Šo omleti var ēst arī aukstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi