Steiks amerikāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 liellopa filejas šķēles
  • Ķiploka daivina
  • Tējkarote sāls
  • Tējkarote brūnā cukura
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 2 ananasu šķēles
  • Malti Kajennas pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu noskalo ar aukstu ūdeni un nosusina salvetē.Ķoploku daiviņu notīra, liek uz sāls un ar nazi sarīvē. gaļu ierīvē ar ķiploka sāli,Kajennas pipariem un brūno cukuru, tad aprasina ar eļļu un tur 30 minūtes slēgtā traukā, lai ievelkas. Gaļas šķēles liek uz sakarsētas panna, kas ieziesta ar eļlu,un apcep no abām pusēm. Ananasu šķeles arī apcep no abām pusēm. Steiku pasniedz ar salātiem un baltmaizi.

Komentāri

Vārds, uzvārds 2009. gada 18. novembris 14:08
Varētu būt diezgan laba recepte, bet par to, ka amerikāņu gaumē, gan šaubos...
Esmu ASV bijusi 3 reizes, steiki ir ēsti daudz, gan restorānos, gan paštaisītos, un nekur tādi brīnumi gan nebija ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi