Pildīts gurķis

Sastāvdaļas

  • 300-400 g svaigu gurķu
  • 2 olas
  • 300 g redīsu
  • 75-100 g krējuma vai majonēzes
  • 15 g diļļu
  • 50 g lociņu
  • Salātlapas

Pagatavošana

20 min.
  1. Gurķus nomizo, pārgriež gareniski, ar karoti izņem sēklas un apsāla.
  2. Cieti vārītas olas sakapā, redīsus sarīvē, sasmalcina dilles un sīki sagriež lokus. Tad pievieno krējumu, sāli un visu sajauc.
  3. Gurķus piepilda, novieto uz salātlapām, rotā ar redīsiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi