Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
D
Diana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Superīgākā sēņu mērce, neko pielikt neko atnemt. Viegla un garda
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gacha
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ja es veelzinatu kaa taisit merci, sheit uk taa gribas kautko labu, pats gatavoju, bet neiznu kaa merce tiek saitia, lol shii pamaciba neder man, lol
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Silverlady
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Piekritu pati labaka recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gunita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tik tieshaam visvienkaarshaakaas lietas ir taas visveertiigaakaas... To pashu varu teikt par sho,meerciites recepti.. Jo pati agraak sarezzggiiju un centos atrast visgardaako veidu kaa to pagatavot.. Nu vairs lietas nesarezzggiiju un taisu TIKAI peec SHIIS receptes,jo gala beigaas gribaas jau lai taa seenju meerce arii garshotu peec seeneem,nevis 1000-iem garshvielu ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lāsma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
slikta jo nav tekts cik ilgi ko cept un cik daudz jāpievieno !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandita Laizāne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ātri pagatavojama un garšīga! (lick)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes