Gardā vistiņa

Sastāvdaļas

  • Kg. vistas škinķīšu
  • 2 tējkarotes sinepes
  • 100 g. majonēze
  • Sāls,"Santa Maria" garšvielas,nedaudz eļļas
  • Tomāti,marinēti vai svaigi gurķi

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas šķinķīšus sadala gabaliņos.Pievieno sinepes,majonēzi ,garšvielas un marinē apmēram 2 stundas.
  2. Nomizo kartupeļus, apkaisa ar sāli un atstāj ievilkties apmēram 20min.
  3. Uz cepešpannas vienā malā liek iemarinētos vistu šķinķīšus,pārējā brīvā vietā kartupeļus.
  4. Pārlej ar nedaudz eļļas un arī ūdeni.
  5. Liek cepeškrāsnī un cep.kad ūdens novārījies vistas gabaliņus un kartupe'lus pa brīžam pārlej ar tauciņiem un cep līdz vista ir ar garoziņu.
  6. Pasniedz ar tomātiem un svaigiem vai manrinētiem gurķīšiem.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi