Gardā vistiņa

2005. gada 10. jūnijs
Foto: Dainis Sokolovskis
Pagatavošana
1 min
1. Vistas šķinķīšus sadala gabaliņos.Pievieno sinepes,majonēzi ,garšvielas un marinē apmēram 2 stundas.
2. Nomizo kartupeļus, apkaisa ar sāli un atstāj ievilkties apmēram 20min.
3. Uz cepešpannas vienā malā liek iemarinētos vistu šķinķīšus,pārējā brīvā vietā kartupeļus.
4. Pārlej ar nedaudz eļļas un arī ūdeni.
5. Liek cepeškrāsnī un cep.kad ūdens novārījies vistas gabaliņus un kartupe'lus pa brīžam pārlej ar tauciņiem un cep līdz vista ir ar garoziņu.
6. Pasniedz ar tomātiem un svaigiem vai manrinētiem gurķīšiem.
7. Labu apetīti!
Uz augšu