Maigā vistiņa

Sastāvdaļas

  • 4 vistas stilbiņi (spārniņi vai šķiņķīši)
  • 4 burkāni
  • 200 g skābs krējums
  • 1 ēd.k. milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ūdenī liekam vārīties vistas gaļu. Kad vistiņa pavārījusies gatava, buljonā beram iekšā ripiņās sagrieztus burkānus.
  2. Pievienojam garšvielas - sāli, piparus (melnos, smaržīgos), lauru lapas.
  3. Kad gaļa un burkāni izvārījušies mīksti, gatavojam mērci - kādā atsevišķā traukā iemaisam krējumu ar miltiem, drusku pievienojam buljonu, tā lai sanāk vienmērīga mērce bez kunkuļiem.
  4. Sagatavoto mērci maisot pievienojam buljonam (vista un burkāni turpat) un ļaujam uzvārīties. Gatavs!
  5. Mērces garša būs atkarīga no tā, cik stiprs buljons sanāks - tā kā ar ūdens daudzumu nepārcensties!
  6. Maigo vistiņu par pasniegt ar rīsiem, makaroniem, vai kā citādi, bet man vislabāk garšo ar baltmaizes šķēli!

Komentāri

Agnese 2009. gada 24. oktobris 14:29
Superīgi :) Mans onkulis novērtēja manis gatavoto maigo vistiņu ;) Nu ļoti garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi