Persiku kūka

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 200 g sviesta
  • 5 olas
  • 300 g cukura
  • 400 g kviešu miltu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • mazā bundžiņa konservētu persiku
  • Piedevām
  • svaigs persiks
  • putukrējums vai saldējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Izkausē sviestu un ļauj atdzist. Saputo olas ar cukuru. Samaisa kausēto sviestu ar olu putām. Pievieno cepamo pulveri un miltus.
  2. Sagriež konservētos persikus vidēji lielos kubiņos. Mīklai nedaud pielej klāt konservēto persiku sīrupu, tad kūka neiznāk sausa. pievieno sagrieztos persikus.
  3. Lej mīklu ar sviestu ietaukotā veidnē.
  4. Cep kūku 40 - 60 minūtes 175 grādu temperatūrā.
  5. Pirms pasniegšanas kūku izrotā ar svaiga persika šķēlītēm. Klāt der saldējums vai putukrējums.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi