Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu asorti folijā

2005. gada 12. jūnijs
Foto: Maija Tauriņa
Pagatavošana
40 min
1. Pagatavošana ļoti vienkārša - visus dārzeņus, gaļu un sieru sagriež vienādos kubiciņos (1x1 cm), (tomātam pirms sagriešanas jāizņem sēklotne, kabacis jānomizo), pievieno smalki sakapātus zaļumus, sāli, piparus, smalki sakapātus puravus, seleriju kātus, dilles,pievieno saldo krējumu un izveido tādu kā rasola massu.
2. Izgriež no follijas vienādus četrstūrīšus un veido no tās paciņas, es šim nolūkam izmantoju 2 dziļās mazās zupas bļodiņas - uzlieku foliju pa virsu vienai, un ar otrās dibenu iespiežu to iekšā un tad sapildu tajā dārzeņu massu un glīti folliju virspusē aizpinu ciet un tad izņemu no bļodiņas. šādi izveido glītus sainīšus kurus savieto uz karsta grilla kurā vairs nav liesmu bet ir kārtīgas karstas ogles un apmēram pusstundu cep.
3. Pasniedz šķīvjos ar visu folliju, to nedaudz atverot un uzkaisot dārzeņiem vēl nedaudz svaigas dilles un lokus.
Uz augšu