Dārzeņu asorti folijā

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 2 paprikas (vēlams sarkano un dzelteno)
  • 1 čili pipars( var arī nepievienot ja vēlaties maigāku garšu)
  • 200 gr žāvētas cūkgaļas krūtiņas
  • ½ avokado
  • 1 tomāts
  • 1 neliels cukini kabacis
  • 200 gr nekūstoša siera (es ieteiktu sieru ar zaļumiem)
  • 1 paciņa saldā krējuma 35%
  • Citronpipari (pēc garšas)
  • Sāls (pēc garšas)
  • Dilles, seleriju kāti, puravs
  • Cepamā follija

Pagatavošana

40 min.
  1. Pagatavošana ļoti vienkārša - visus dārzeņus, gaļu un sieru sagriež vienādos kubiciņos (1x1 cm), (tomātam pirms sagriešanas jāizņem sēklotne, kabacis jānomizo), pievieno smalki sakapātus zaļumus, sāli, piparus, smalki sakapātus puravus, seleriju kātus, dilles,pievieno saldo krējumu un izveido tādu kā rasola massu.
  2. Izgriež no follijas vienādus četrstūrīšus un veido no tās paciņas, es šim nolūkam izmantoju 2 dziļās mazās zupas bļodiņas - uzlieku foliju pa virsu vienai, un ar otrās dibenu iespiežu to iekšā un tad sapildu tajā dārzeņu massu un glīti folliju virspusē aizpinu ciet un tad izņemu no bļodiņas. šādi izveido glītus sainīšus kurus savieto uz karsta grilla kurā vairs nav liesmu bet ir kārtīgas karstas ogles un apmēram pusstundu cep.
  3. Pasniedz šķīvjos ar visu folliju, to nedaudz atverot un uzkaisot dārzeņiem vēl nedaudz svaigas dilles un lokus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi